A SIMPLE KEY FOR غذای بیمار UNVEILED

A Simple Key For غذای بیمار Unveiled

A Simple Key For غذای بیمار Unveiled

Blog Article

از لاغری تا کاهش قند خون و رشد موها ادامه مطلب ۲۵ طرز تهیه انواع نان سنتی و فانتزی به روش نانوایی در فر و تابه ادامه مطلب پربازدیدترین مطالب

هنگام انتخاب رژیم شیمی درمانی، فاکتورهای زیادی باید مورد توجه قرار گیرند. این فاکتورها شامل مواردی چون بار تومور، بافت شناسی مرحله سرطان، اثر بخشی روش های درمانی (جراحی، پرتو درمانی و یا شیمی درمانی) و اهداف درمان برنامه ریزی شده توسط متخصص انکولوژی می باشند.

مصرف اضافه‌ای: گاهی اوقات تمایل به مصرف این دسر‌های با تزیینات شیرین مانند عسل یا شکلات می‌تواند مصرف اضافه‌ای از قند و کالری را به وعده صبحانه اضافه کند.

غذاهایی که باید به عنوان تغذیه در طول شیمی درمانی از آن پرهیز شود؟

در طول مراقبت از سرطان، پر کردن رژیم غذایی با غذاهای مغذی، مانند سبزیجات، به تامین ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها برای بدن کمک می کند.

یک مطالعه حیوانی نشان داد که تجویز توت فرنگی خشک شده یخ زده به همسترهای سرطانی دهان به کاهش رژیم غذایی بیماران دیابتی رشد تومورها کمک می کند.

علاوه بر این، مطالعات حیوانی نشان داده است که انار می تواند درد مفاصل را کاهش دهد، یکی دیگر از عوارض جانبی رایج درمان های سرطان مانند شیمی درمانی.

اضافه کردن رب گوجه‌فرنگی و ورمیشل: رب گوجه‌فرنگی را به سوپ اضافه کنید و چند جوش بدهید.

بر کسی پوشیده نیست که رژیم غذایی شما بر خطر ابتلا به سرطان تأثیر می گذارد.

اگرچه مطالعات بیشتری برای تایید این نتایج در انسان مورد نیاز است، اما لذت بردن از لیمو در نوشیدنی ها و دسرهای مورد علاقه خود به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل می تواند مفید باشد.

علائم و درمان سرطان روده در جوانان

به عنوان مثال، در کشورهای آمریکایی این دسر‌ها معمولاً داغ و پفکی هستند و با عسل و کره خوراک می‌شوند. در کشورهای آسیایی، این دسر‌ها ممکن است با موادی مانند نان موز یا کره‌مایع تهیه شوند و با سس‌های میوه‌ای معطر شوند.

مراقبت از دهان و زخم‌های دهانی، به ویژه در طول و بعد از شیمی درمانی مهم است.

اگر چه دریافت پروتئین کافی درحد مقدار توسعه شده روزانه، از نیازهای واقعی انسان به حساب می آید اما مصرف رژیم غذایی پر پروتئین، معمولا با دریافت چربی زیاد و فیبر کم همراه است. اثر پروتئین بر فاکتورهای سرطان زا، وابسته به اندام، نوع تومور، نوع پروتئین و کفایت کالری رژیم غذایی است. به طور کلی با افزایش مصرف پروتئین تا سه برابر موردنیاز تومور، رشد آن افزایش می یابد ولی با دریافت کمتر پروتئین، رشد آن سرکوب می شود.

Report this page